Bütün ruhlar çekilmiş sineye, bedenler teslim olmuşken uykunun masumiyetine, bir ben kaldım bir de hasret içindeki tüm sevdalar yıldızları izlerken.
Garip bir his bu, yabancı hissettim kendimi birdenbire. Her yer, herkes yabancı gözlerime, bir yıldızlar bir de ay senin hayalinle.
Kalbim dinlemezken yorgunluğunu bedenimin, teslim olmak yok yine uykunun ellerine. Kokun kaplamışken tüm odamı, hasretinle sohbet etmek öyle güzel bir teselli yine.
Aykırı olmuşsa ruhum bedenimle ve yine eşlik ediyorsa bulutlar bu melodiye. Yine yağıyorsa yağmur, yüreğim biraz olsun serinlesin diye ve yine müziğin ritmi ile atıyorsa seni arayan kalbim, gözlerim sana kenetlenmişse yine. Yine bağırıyorsam haykırmak için sevdamı, yine arzuyla yaşıyorsa hislerim ve yine yineliyorsam tüm geceleri.
Karanlığın ortasında tek yanan ışığın altında, bir derin his ile yaşayan kalbin varlığında, sadece senin düşünceleri de yaşayan bir hayat ile uzanırken yatağa. Kulağımda yağan yağmurun sesi ve yüreğim korku ile seni arıyor her şimşek çakışında.
Toprağa düşen her bir damla sanki sevdasına kavuşuyor büyük bir mutlulukla ve ben her bir damlada seni arıyorum. Her şimşek çakmasıyla aydınlanıyor tüm dünya yüreğimi aydınlatan sen ise uzaklarda.
Zor dayanması sevgilim, sen yokken burada yaşamak, nefes almak sen uzaklardayken, senin sesini duymadan fısıldamak sevdaya ve sen gelmeden rüyama gözlerimi kapamak bu yatakta zor prensesim.
Bir yağmur damlası ol, düş yüreğime bu gecenin ıssızlığında, bir şimşek ol aydınlat karanlık içindeki gözlerimi, bir rüya ol gel ki uykum kutsal olsun ve anla ki sen yokken ben yokum aslında.