9-G SINIFI RESMİ İNTERNET SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

9-G SINIFI RESMİ İNTERNET SİTESİ

9-G CİTY

AnasayfaPortalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SENİNLE OLMAK

YazarMesaj
Murat
Admin
Murat

SENİNLE OLMAK Empty
MesajKonu: SENİNLE OLMAK   SENİNLE OLMAK Empty27th Şubat 2008, 20:53

Siyahın derinliğinden beyazın güzelliğine kavuşmak olsa gerek senin yanında olmak. Ümitsizlik diyarında mavi bulutlara uzanmak meleklerin yanı başında. Bir çift göze kenetlenmek ve yok olmak bakışlarda. Özlemim olmuş seni sevmek dünyadaki ilk günümden bu yana.

Anlatılması zor, kelimeler yetersiz bir beyaz sayfa karşımda bu defa sarhoşum gerçek aşkın kollarında. Hissiyle titreyen bir kalp, aşkından görmez olan gözlerim ve sana emanet tüm hislerim.

Bir Minik Bebek’tim seni aramaya başladığımda. Ağladım incindim senin yokluğunda. Hayali resmedilmemiş güzel yüzünün ve ben bir seyyah olmuşum aşk uğruna tüm küskünlüğüm.

Dolaşmak yabancı diyarlarda, seni sormak her uçan kuşa, sonrasında boğuşmak acımasız dalgalarla. Sessiz, sakin sularında ağlamak aşk denizinin ve bil ki bunlar sonucu sensizliğin.

Bir çırpıntı kalbimde, tüm vücuduma yayılan bir heyecan ve buldum ben aşkı aramanın sonunda onca zaman. Yanı başımda duran bir ruh, bana seslenen bir çift göz, teninin sıcaklığı yanı başımda.

Sana dokunmak, yıllar boyunca özlem içinde yanıp tutuşan ateşe bir çare bulmak. Yüreğimdeki tutsak kuşu özgür bırakmak ve kaybolmak siluetinde. Seni yaşamak, sana ait bir sevda sarhoşu olmak, senin olmak sevdiğim seninle olmak bunca zamandır beklediğim.

Gözleri isli puslu, büyümeyi hala öğrenememiş bir minik kalp var ellerinde. Yüreğim artık ait olduğu yerde. Küçücük bir çehrede koca bir dünya ve benim kalbim senin sevda bahçen aslında. Gözlerimi açtığımda sen vardın karşımda aradım ve buldum sonunda. Gözlerimi uyarken hayat sen ol yanı başımda ve hatam olursa affet sevgilim. Tüm hatalarım sana olan aşkımın heyecanıyla. Seni ezelden ebede seveceğim sen benim eş ruhum. Seni sonsuza dek seveceğim bu sevdaya yeminim olurcasına.
https://kocasinan9g.yetkin-forum.com

SENİNLE OLMAK
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-