Bir süreçti, ben yoktum, kalbim yoktu. Uzun zaman oldu beynimin uç noktalarını zorlar oldum. Bir rüya gördüm, sen vardın içinde. Ellerinle beni çağırırken, gülümseyen gözlerin ışık saçıyordu bedenime.
Gök gürlüyordu ve korkuyordu yalnız kalan tüm ruhlar şu an evlerinde. Biraz daha sarılıyordu herkes yastığına ve kaybolmak istiyordu yatağının ortasında. Birden sessizlik çöktü tüm odaya ve sonrasında terlemeye başladım dört duvar arasında. Teklemeye başladı sanki kalbimin atışları ve aniden karar verdim senin yanında olmaya. Yatağımdan kalktığımda odam aydınlandır birden. Yok göstermek istiyordu sanki birileri bana.
Sessiz kalan bir dört duvar ve sessizlik içinde bekleyen bir dünya var. Üzerimde ince bir gömlek olmasına aldırmadan bıraktım kendimi yağmurun kollarına. Karanlıktaki dış dünya, seni bana gösteren bir ay ışığı aslında. Yağmur yağdıkça, ruhum arınıyor ve yola koyuluyorum sana ulaşmak amacıyla.
Avuçlarımı açtım birden, gözlerimden yağmur taneleri süzülürken aşkı elimde tutmak bir tutkuydu ve sen ellerimin arasındaydın. Yürüdüm o uzun ağaçlı yolda. Kalbime göçen göçmen kuşlarla birlikte ben de ilerledim bu uzun yolculukta. Yüzümü gökyüzüne çevirdim. Minik damlaların bedenimi okşayışıydı senin bana dokunuşun.
Denizin kıyısına gelmiştim bir anda. Ait olduğum yere ulaşmanın huzurunu yaşıyordum o anda. Yağmur tanelerinin denize kavuşmasıydı kollarımı sımsıkı sana sarmak. Gülümsedim eş ruhum, gülümsedim onca yalnızlık sonrasında seni karşımda bulunca.
Gecenin sevda yolcuları belirmeye başladı etrafımda. Sevdaya ait bu toplantıda bir paylaşım vardı kalplerin yükünü azaltırcasına. Bir defa daha kaldırdım kafamı ve yüzümü çevirdim karanlığın ortasında haykıran gün ışığına. Bir senfoniyi yönetiyordu sanki ve onunla birlikte kayıyordu tüm yıldızlar. Her aşık sevdasını diliyordu kayan yıldızlarla. Bir yıldız da bizim için kaydı ve ben seni diledim eş ruhum.
Gözlerimi açtığımda sabah olacak. Bu rüya sona erecek gün ağardığında ve ben seni diliyorum eş ruhum. Gözlerimi açtığımda gözlerindeki sevdayı görmek ve senin masum öpücüğünle uyanmak istiyorum hayata.