Issızlığın içime sinmişken gecenin karanlığında, birkaç kelime bir araya gelerek dans edecekse sevdam için, bir aşık olmuş hasretinle, kelimelerin dilinden gülümserim hayalin yanı başımda.
Özlem ruhun bir parçası, kalbim sevdanın şımarığı, gözlerim sana emanet olurken kapadığımda, bir tutam hissetmek ruhun derinlerinden. Yumarken gözlerimi hayata, kucak açmak sevdama, kabusların arasından sıyrılmak ve rüyalarda paylaşmak hayatı senin anlattıklarında. Bir ömür yaşamak sevdayı bir hayat aralığında, tekrar tekrar aşık olmak her göz açıp kapayışımda. Yeniden doğmak her sabah sesin hayat öpücüğüm olurcasına.
Gülen gözlerin karşımda, heyecanı tanımsız bir his kanımda, suskunluğum dudaklarımda iken kalbim konuşur çarpıntılarıyla. İçimde olan ne varsa, sana ait bu paylaşımda, kelimeler tarif edemiyor beyaz sayfalarda.
Sana dokunmak kanımı dondururken, aşkım derken kalbim titrerken, hayalin her an yanımdayken, dört bir yanım farklılaşıyor birden. Kış ortasında kalmış bir beden, baharı yaşayan bir ruhu taşırken seni kıskanmak kutsal aslında.
Elin elime değdiğinde duruyor tüm kainat. Bir gülümseme ay ışığının çehresinde ve yıldızlar dans ediyor bu sahnede. Gökkuşağı aşkın renginde sararken sevda bahçemi, bülbül konuşamıyor seni karşısında bulunca. Sadece bir çift söz kalemimin ucunda, kalbim haykırırken en derinlerden, bedenim yutkunuyor heyecan içinde titrerken. Sen benim her şeyim olurken geçen her anda, yasak kelimeler bir araya geliyor ve haykırıyor tüm dünya.
Bir minik kalp, koca bir dünya, bir beden değil bir ruh kalbimde haykıran sana, bu gece de gözlerimi kapatırken yine hayalinle konuşuyorum rüyamda ve kelimelerin sihri birleşiyor ben sana sevdamı haykırırken kalbim gülümsüyor kelimelerin dilinden. Kutsal olan her şey anlam buluyor ve “Seni Seviyorum” sözleri dökülüyor dilimden.